Despre noi

Cine suntem?
Sanatatea la un click distanta

Bioclick S.R.L. este o companie proaspăt înființată de către o echipă tânără și pasionată care își dorește să îi ajute pe oameni să-și îmbunătățească sănătatea, printr-un stil de viață sănătos.

Unici importatori și distribuitori în România ai produselor pe care le avem în portofoliu, ne dorim să le oferim clienților noștri o gamă variată de produse fabricate după cele mai înalte standarde de calitate și siguranță alimentară.

Suplimentele alimentare au în compoziția lor doar ingrediente 100% naturale.
Respectăm natura și avem convingerea că aceasta este calea către sănătatea omului.
Produsele au la bază formule complexe, atent selectate și bine echilibrate, cu concentrații optime pentru o administrare eficientă.

Raport calitate-pret

Suntem bucuroși că le putem oferi clienților noștri produse de cea mai bună calitate la un preț avantajos.

Valori

Stil de viata

Datorită faptului că trăim într-o lume ce se află într-o continuă dezvoltare și evoluție, ne-am dorit să le oferim clienților noștri produse 100% naturale, care să îi ajute să își găsească echilibrul sănătății și să aibă un stil de viață adaptat nevoilor fiecaruia.

Fiecare produs are la bază plante medicinale, adevaratele minuni ale naturii, care sunt selectate cu atenție de către specialiști ce au o vastă experiență în domeniu și o pregătire profesională incontestabilă.

Valoare

Ne-am dorit să facem lucruri de valoare, tocmai de aceea am creat o echipă cu oameni valoroși, tineri, cu perspective și pasiune pentru natură și care cred în puterea vindecatoare a acesteia.

Principalele valori după care ne ghidam în activitatea noastră sunt : respectul și iubirea față de natură, protejarea mediului înconjurător, încrederea în puterea de vindecare a plantelor, pasiunea pentru ceea ce facem și respectul față de oameni

Originalitate

Am vrut să îmbinăm natura cu omul din zilele noastre, să îl putem aduce pe acesta mai aproape de tradiția din care ne tragem și am găsit soluția ideala. Am creat produsele Bioclick după formule originale, adaptate în funcție de stilul modern de viață al omului. Natura este sursa ingredientelor pentru produsele noastre. Colaborăm exclusiv cu furnizori internaționali recunoscuți și certificați, care ne oferă siguranța că fiecare produs pe care îl avem în portofoliul nostru, este natural, verificat și testat prin analize specifice de laborator.

Deschide chat
Buna
Cu ce te putem ajuta?
Call Now Button