Termeni și condiții

Site-ul www.bioclick.ro, denumit incontinuare “bioclick.ro”, sau “site-ul”, este detinut si administrat de S.C. BIOCLICK S.R.L., denumita incontinuare “BIOCLICK” , avand urmatoarele date de identificare : Cod Unic de Inregistrare RO 43705765, numar de inregistrare la Registrul Comertului J40/2272/2021, cu sediul social in b-dul Decebal, nr.12, bl.S7, sc.1, et.5, ap.15, cam.1, Bucuresti, sector 3, Telefon 0744 567 716 si email office@bioclick.ro

Folosirea acestui site echivalează cu citirea, întelegerea si acceptarea de catre Client a termenilor si conditiilor detaliate mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora atat la momentul efectuarii primei accesari a site-ului www.bioclick.ro, dar si periodic. BIOCLICK isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui site, fara o alta notificare prealabila. Clientii/utilizatorii accepta in mod expres ca simpla utilizare sau accesare a serviciilor oferite de catre www.bioclick.ro, semnifica acceptarea deplina si neconditionata a prezentelor conditii, impreuna cu orice modificari ulterioare.

“BIOCLICK” garanteaza Clientului/Utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.bioclick.ro si nu ii confera acestuia dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral, de a reproduce partial sau integral continutul site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor “BIOCLICK” fara acordul prealabil scris al acesteia.
Daca “BIOCLICK” nu actioneaza in legatura cu o incalcare a Termenilor si Conditiilor, nu inseamna ca renunta la dreptul sau de a actiona in legatura cu incalcari viitoare sau similare. Daca o instanta constata ca vreo prevedere din acesti termeni este neexecutabila sau invalida, acea prevedere va fi aplicata in cea mai mare masura permisa de legea aplicabila iar ceilalti termeni vor ramane in vigoare si pe deplin aplicabili.
Clientul/Utilizatorul nu poate cesiona, delega sau transfera drepturile sau obligatiile sale cuprinse in acesti Termeni si Conditii.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre www.bioclick.ro si Client, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul Comenzii.
Relatia dintre parti este guvernata, in principal, de urmatoarele acte normative:

OG nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor

OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii

Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianţilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor

Legea 365/2002 privind comertul electronic.

Deschide chat
Buna
Cu ce te putem ajuta?
Call Now Button